Zomeractie 3 maanden gratis Farmdesk (Koe)

Inclusief persoonlijke opstart

Bespaar op voerkosten met Farmdesk

De wereld is in de ban van de corona crisis. Naast het lichamelijke en geestelijke leed gaan de melkprijzen onderuit door de mineur in de markt. En dat mogelijk weer voor een langere periode. Een moeilijke tijd voor veel melkveehouders breekt aan. Meer nog dan voorheen zijn het op korte termijn de voerkosten per kg melk die gaan bepalen hoe de toekomst er uitziet. Het verschil tussen de voerkosten, de verkoopprijs en de hoeveelheid liters, bepalen uw inkomen!

Verhoog uw winstgevendheid

Met Farmdesk heeft u doorlopend inzicht in de voerkosten en is het mogelijk om hier direct op te sturen. Het is niet nodig om dit aan het eind van een periode of jaar te doen, maar optimalisatie kan op ieder passend moment.

Als u uw voerkosten met 3 cent/liter kan verlagen, resulteert dit voor een bedrijf met 100 melkkoeien en een productie van 10.000 liter/koe in een saldo dat 30.000 euro hoger is.

Vergelijk uw resultaten

Farmdesk geeft U de mogelijkheid om de resultaten van uw bedrijf te vergelijken met dat van andere Farmdesk-gebruikers. Zie hoe goed U het doet en hoe efficiënt U kan zijn.

Overleg met experts

U hoeft zelf geen veevoerspecialist te zijn om te kunnen werken met het Farmdesk-programma. Gebruik Farmdesk goed, en word een serieuze gesprekspartner van uw voeradviseur. Daarnaast kan een expert met u meekijken om, daar waar gewenst, te helpen.