Jouw bedrijf,
strak in de teugels.

Als geitenboer wil je flexibel en eenvoudig de juiste bedrijfskeuzes maken. Je adviseurs staan je bij met raad en daad. Maar niemand kent je bedrijf en dieren zoals jij.

Benieuwd hoe je met Farmdesk doeltreffend kan sturen naar een optimaal rendement? Duidelijk, overzichtelijk, en gemakkelijk in gebruik.


Volg onze opleidingen

Farmdesk Tool met advies

Krijg correcte analyses en data over jouw bedrijf. Optimaliseer je melkproductie.

Bekijk heldere analyses van jouw melkproductie. Beheer je voedermiddelen, en bereken eenvoudig je rantsoen. Krijg inzicht in je economische kengetallen. En geniet van meer rendement dankzij correcte data.

Farmdesk biedt advies voor de belangrijkste aspecten van je bedrijf. Je ontvangt meldingen bij belangrijke aandachtspunten. Bovendien kan je via de tool gemakkelijk communiceren met jouw expert-adviseur naar keuze.

Wat geitenboeren zeggen

Extra diensten

Als geitenboer heb je nood aan informatie die je meteen kan gebruiken. Die het dagelijkse management van je geitenbedrijf versterkt en makkelijker maakt. Dankzij Capripedia en de Farmdesk Mineralenscan koppel je intelligente bedrijfsvoering aan gespecialiseerde vakkennis.

Capripedia. De onmisbare bron van kennis over de geitenhouderij

Capripedia is een bron van kennis voor geitenhouders, adviseurs en leveranciers. Onafhankelijke specialisten bundelen hun expertise in één complete kennisbank. Makkelijk raadpleegbaar via computer, tablet of telefoon.

Farmdesk Mineralenscan: gezonde geiten met een optimale productie

Alles staat of valt met de gezondheid van je geiten. Onze mineralenscan analyseert, brengt probleempunten in kaart én reikt meteen de juiste oplossingen aan. En dit via een staalname van enkele haren, simpel maar accuraat.

Farmdesk ons verhaal

Ons verhaal

Geitenboeren zijn gepassioneerd door hun dieren. Maar het zijn ook bedrijfsleiders, die nood hebben aan correcte informatie, data en kennis. Managers die aan het hoofd staan van grote en middelgrote landbouwondernemingen. En die een optimaal rendement willen bereiken, met respect voor hun dieren en de omgeving.

Daarom zochten we een manier om een complete, up-to-date doorlichting op maat van jouw bedrijf te ontwikkelen. Snel te raadplegen, makkelijk te lezen, helder te begrijpen. Maar vooral: doeltreffend. Zodat je flexibel aan de slag kan met concrete ingrepen om zo jouw melkproductie nóg beter te maken.

Partners