Geitenkennis die werkt.

Wat als je met één druk op je computer, smartphone of tablet de info kan vinden die je zoekt? Capripedia bundelt de kennis van verschillende specialisten in één handig overzicht.

  • Geschreven door experts
  • Up-to-date informatie
  • Op maat voor de geitenboer

Capripedia: bron van kennis

Capripedia is een geitenencyclopedie voor geitenhouders en erfbetreders die aan de slag willen gaan met correcte, betrouwbare informatie over alle mogelijke onderwerpen binnen de geitenhouderij. Dankzij deze kennisdatabank neem je vlot en doordacht de beste beslissingen voor je bedrijf – en voor je dieren.

Van diergezondheid tot voeding, van opfok tot melkproductie, voor alle denkbare topics zijn er onderbouwde artikels beschikbaar.

Encyclopedie met ervaring

Capripedia is dé online kennisbank voor geitenboeren, samengesteld door een ongebonden team van ervaren specialisten.

  • Wim Govaerts (Wim Govaerts & Co) is al jarenlang een gerespecteerd en onafhankelijk adviseur van geitenhouders in binnen- en buitenland.
  • Lonneke Delhaes (Capralon) heeft 23 jaar als geitendierenarts gewerkt en is ondertussen onafhankelijk veterinair adviseur in de geitenhouderij.
  • Anne-Riet Boerenkamp (InsoGoat) is een jonge onafhankelijke adviseur en onderzoeker die zelf ruim zeven jaar in de praktijk heeft gewerkt.

Pre-registreer en krijg korting

Onze specialisten zijn volop bezig met het schrijven van artikels. We werken er hard aan om onze kennisbank volledig te vullen.
Op het GeitenEvent van 29 september 2018 is de officiële lancering en kan je er mee aan de slag.

Heb je interesse in Capripedia? Teken hieronder vrijblijvend in, en we houden je op de hoogte. Zo weet je wat je kan verwachten.
Bovendien krijg je korting in ruil voor pre-registratie: € 0,50 per dag voor 29 september.
Teken nu vrijblijvend in, en geniet van een maximale korting.*

Ik ben een professionele geitenhouder

* korting enkel voor geitenhouders, op de jaarprijs van € 182,50.